Zincofer

ubat ape ye yg boleh mggantikan zincofer. sebab setiap kali telan mesti muntah

9 Các câu trả lời

Sy dlu kne mkn smpai 4 jnis... Tpi bila mkn munth blik... Sy BG tau KT nurse... So nurse BG mkn zcofer.... Alhamdulillah... Sis mnum dgn air Oren... InshaAllah... Bole telN n xkua blik.....

Sy pon sm sis mkn zincofer pening dn muntah...sy trus ngadu kt doc..pastu doc terus tuka kpd Iberet Folic 500...Alhmdllah br okay....

iberet, maltofer (mostly akan plih maltofer sbb ade flavour coklat) .. tp b4 tukar, better tnya Dr dulu..

2y trước

Iberet OK. Tp klau muntah mkn iberet blh try maltofer flovour coklat.. Betul kna tnye doc.

sy mkn maltofer..awal2 dh refer nurse..alhamdulillah, okay

Cuba minum dgn air oren sblm tdr

4y trước

Air oren sunquick boleh x??

maltofer

Iberet..

Iberet

Maltofer

5y trước

Boleh.. Sy dlu zincofer sy mkn xabis pn sepapan.. Maltofer mmg rs coklat