vaksin pneumococcal

Tumpang tnya vaksin ni wjib ambi ke? Apa kesan dia? Kbaikan ataupun kburukan nya. Spa² yg ada pglmn boleh kgsi ye. Sbb sya first mom. Bca dkt tt ttg pglmn dorng better jgn ambk

2 Các câu trả lời

bby skrg wajib ambil. ank sy baru je cucuk utk 4bln ritu...dan kakak dia pn dh complete cucuk. dua2 alhamdulillah elok saja. nk tanya psl vaksin ni rujuk dktr, misi... bukan tt..bdn ank semua tak sama, genetik semua tak sama. jgn pkul rata.

3mo trước

ya. sbb haritu masa cucuk ank misi sembang2 kata pelik kenapa org tolak vaksin ni..sdgkn parents2 chinese, indian semua sanggup bayar vaksin ni kt hsptl swasta utk ank2 dorg.