komfius pasal air gula

tumpang tanya..adakah ape yg kita makan dan minum arini smp malam,akan mempengaruhi bacaan gula dlm darah?sbb esok sy kena minum air gula jd kol12 mlm kena start puasa.arini je sy dah bantai makan pulut durian,air koktel dan kueh2 tp xde lah manis sgt.risau pulak..

26 Các câu trả lời

sye dlu mse minum air gula semua ok..sbb time pregnant x byk sgt mkn..mkn sikit lbih bgi suami mkn hahha

Masa mengandung kena jaga makan sis, saya xmakan manis sgt tp tetap kena gdm on diet..

misi tpt sy suh puasa stat kul 10mlm...bkn 12mlm.. 😁

Sy mkn mcm biasa je.. 10mlm bru stat puasa mcm yg misi suruh

5y trước

Sy risau sgt pasal makan durian tu je.xtahu la pulak durian tinggi gula

Kene kawal mkn gak sis...huhu

Kebiasaannya puasa jam 10mlm