normal ke awal pregnant perut rasa kembung

Tumpang tanya, normal ke awal pregnant perut kembung dan sebu..dan mcm keras sikit.

8 Các câu trả lời

normal. sy sepanjang 1st trimester 24jam kembung. klau rasa teruk sngt sy sapu minyak panas dkat blakang bdan, perut betis & tapak kaki. baru lega. masuk 4 bulan dh ok tak kembung dh

Ya normal sbb ada sesuatu dlm rahim kita nak membesar. 😊 Banyakkan rehat dan minum air secukupnya, jngn buat aktiviti berat / angkat brg berat

Ye normal sy smpai masuk 5 bln baru ok.

normal sis. kadang rasa cramp juga

Yup normal sis

Sangat biasa

normal sis

Yes