Kuning bayi

Tumpang tanya.. macam mana cara nak turunkan kuning bayi ?? Sebab isnin tu 218 pergi klinik tadi.. masih 216.. bayi kuat myusu badan tapi kuning masih kuat..

36 Các câu trả lời

Rajin2 bershkn tali pusat bby...kawan sy rajin beshkn tali pusat hri ke 5 dh trcabut sndri

Mammy minum air ni nanti baby minum susu badan.... InshaAllah kuning akan turun...

Sy haritu nurse pesan jgn makan jamu, kunyit, halia, lada hitam, milo

klau sy,sy kc susu anmum cmpur sma susu bdn.. prtma cek 212 skli cek tngl 73..

Cuba g kedai sensei cari ubt mandian kuning.sy pakai tu.2 hari je dh turun .

Sy mandikan baby dgn air cap badak... Alhamdulillah baby sy xde kuning

Sy mndi kn baby nga air sirap.. Alhamdulillah 3hari kuning dh hilang..

Sy mnm air sengkuang cina..lps 2 bf baby..alhamdulillah turun kuningnya..

Ibu minum susu kambing dan memberi nya susu badan... mandi gan air sirap

Sye makan anggur hitam. Alhamdulillah kuning turun.