??

Tumpang tanya Kalau bayi yang baru lahir saiz diaper berape ye? Saiz yang paling kecil ke?

29 Các câu trả lời

Ikut berat baby sis. Kalau baby kecil boleh pakai saiz nb. Kalau baby agak besar boleh pakai s. Anak saya lahir 2,2 4kg lebih. So kena pakai saiz s

Size newborn..beli satu pek bsr je ckup dh..sbb baby cpt mmbesar..xlama pun pkai size newborn tu..baby klau lahir 3kg ke ats elok ambk size S

Newborn. Tp kadang ade je saiz S yg kcik. Macam sy beli Tesco Fred kcik je saiz dia. Lebih kurang Newborn Huggies. 🥰👍🏻

cuba newborn dulu sis. beli 1 pek je dulu. nanti kalau rasa kecil tukar kpd S pula. baby cpt membesar.

Saiz Paling kecil Newborn.kalo sis beli jenama petpet Boleh guna hingga berat baby 5kg.

Newborn size..bukan s,bukan m tapi kt diapers ade tulis newborn..

Baby baru lahir cari Pampers size nb

Newborn NB size paling kecil

Diaper newborn sis...

Cr y newborn sis...