salam ibu"

tumpang tanya ibu"normal kha 31minggu perut bahagian bawa sakit ada kha yang bslin 31minggu baby selamat atau macam mana...#pleasehelp

1 Trả lời

kelahiran 31 minggu tu berisiko kategori kandungan belum matang. Rasa sakit mungkin baby dah masuk laluan. Nanti boleh cek dgn doktor. Jaga postur sesuai kehamilan. Perubahan bahagian pelvic kita semasa hamil pun boleh jadi penyebab rasa sakit tu. Boleh kurangkan sakit dengan senaman kegel.