Spotting seminggu (survive)

Tumpang tanya ibu², ada tak yg alami brown or red spotting along pregnancy. Baby delivered dengan selamat ka🥺🥺. Dah pergi klinik and doc kata implantation bleed tapi kalau diikutkan sekarang 7 weeks. I've been consuming duphaston tapi still ada spotting.. setiap hari ada dalam sekali kelua camtu. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

Spotting seminggu (survive)
1 Trả lời

Hi sis.. Sis kene byk rehat kalo blh baring je xyah buat ape keje pun. Sy baru gugur bulan lepas mula2 spotting on off pastu jadi bleeding.. Tapi sis jgn risau byk kat luar sana mommy2 yg berjaya lahirkan bby even though alami spotting.. byk berdoa yaa. Sy doakan kandungan sis selamat sampai lahir Amiin

3y trước

sis sekarang macam mana? sy alami spotting 4 hari.. tak de keluar kantung ke darah berketul lepas tu.. bila scan doc xnampak . spotting 5w