pergh dia punya sakit bukan kaleng kaleng

Tuk kali ketiga den masok ward tuk 38w. Ari tu masok time 34w & 36w sakit dia time kat rumah je. Bila masok hospital tak rasa sakit. Hat kali ni dari rumah sampai hospital sakit. Rasa senggugut rasa nak berak rasa senak rasa gastrik semua ada. Harap kali ni sakit betoi la nak beranak. Penat la ulang alik. Ni nak datang pon amik masa betoi ke idok sakitnya. Tapi dok rasa semacam je sakit dia. Tak macam ari tu. So pukul 3am pon terkedek2 pergi hospital. Tapi tak puas hati sebab tak dapat masok wad kelas 2. Penoh plak ? penat je laki aku buat surat GL. Suda masok wad 3 juga. Takpe la. Doa2 kan la den semoga dipermudahkan & cepat bersalin. Macam tak sanggup rasanya sakit lama2. Baru 2cm buka sakit macam apo lagi. Tah camne sakit nak beranak tu. Dup dap dup dap. Tik tok tik tok.

pergh dia punya sakit bukan kaleng kaleng
35 Các câu trả lời

kadang wad penuh,nanti ingtkan blk nurse klu kosong dia akan ltk kat klas yg sepatutnya

Semoga segala urusan d permudahkan mmy.. Bbby lahir dgn selamat dn sihat..

Semoga urusan sis dipermudahkan Allah. Selamat bersalin & sihat dedua. Aaamiinn.

sabar ya sis. moga dipermudahkan urusan bersalin dan semuanya selamat.

Sabar ye sis.. InsyaAllah.. Semoga segalanya dipermudahkan.. 😊

Kalau kerajaan ni first or second class rasa sama je takda beza.

semoga dipermudahkan yer sis... hospital mane sis? penuh kot...

5y trước

Aamiin terima kaseh. Taiping. Ha a penoh. Tu yg masok wad 3

Sye esok dh 39 minggu..akhir2 ni. Mlm2 skit prut. Huhu

5y trước

Kalo skit kjp2 tu catat la.

Semoga dipermudahkan ya sis... sis hospital mana tu? 😃

5y trước

Oh ok. Mcm mana dah bersalin ke sis

Semoga dipermudahkan segala urusan , aamiin..