UPT MAMMA SELALU SCAM? UPDATE:LEPAS GUNA DIP N TELL 1 LINE SAHAJA

Try upt Mamma macam positif try upt lain 1 line plak ... Gambar terang line tu update 14.3.2023 mamma pekat line 1 lagi upt brand lain. #ttc9tahun #pernahgugurfebtahunlepas #firstbaby

UPT MAMMA SELALU SCAM?
UPDATE:LEPAS GUNA DIP N TELL 1 LINE SAHAJA
21 Các câu trả lời

momma punye upt scam..x yah la beli..gune 15.15 positif.bli clear blue negetif n period😅

2y trước

tu la kecewa betul guna dip n tell 1 line je

ni hari ni punya 14.3 lagi terang line dia. upt lain 1 ja 🤣

2y trước

dah try dip n tell. sah 1 line 🤣🤣

beli yang sensivity tinggi sis. macam dip n tell dgn clear blue. untuk kepastian.

2y trước

tunggu lepas date sepatutny period la baru beli haha. saya lewat 20 hari dah ni. tunggu seminggu dua lagi kalau tak period juga baru beli

guna dip n tell sis.. sy guna dip n tell alhamdulillah mmg btl pregnant

2y trước

dah guna semalam. sah 1 line 🤣🤣

sy guna mamma alhamdulillah okay betul pregnant..skrg dh 13 weeks

2y trước

xpe insyaallah ada rezeki lain utk sis..

yg ni upt lain ke momma punya..maaf xpernah pkai jenama mama tu

2y trước

harap2 la sis. selagi upt lain masih 1 line tak nak berharap dulu 🤣

Macam mana sis, dah repeat test upt ke harini (15.3.2023) ?

2y trước

dah repeat guna dip n tell. 1 line ja 🤣🤣

kalau nak confirm punya..kena scan lg baik..

beli lh upt dkt farmasi.

2y trước

ok baik

Hello