Alhamdulillah.. pregnant anak kedua masuk minggu ke 5. Siapa ada cadangan supplement utk early

12 Các câu trả lời

folic acid penting sgt2 utk pertumbuhan janin yg sehat. product product yg overclaim tu .. xyah beli la sis. biasa yg doktr suggest maltofer, iberet dlm tu dah ada zat besi sekali utk HB .. igt ni... xyah supplement2 mengarut yg konon utk putih baby, utk bersih kulit baby.... ngarut je semua tu

No need to ambil any supplement luar kecuali Acid Folic. Atau nak bagus sikit beli Maltofer (acid folic) juga. Then jangan ikut orang beli supplement luar macam brand apa tah tu. Buang duit 😃 sebab saya pregnant 2 kali & now pregnant anak kedua 8 bulan just makan maltofer je

saya pun mengandung anak ke 2 dan dah 6 minggu lebih.belum ada cadangan sebab buat masa ni makan buah² dan minum apa yang ada saja kat dapur.belum sempat cari kat supermarket.

Tahniah 🌹Folic acid sudah memadai. Bila dah buka buku pink nanti doktor akan bekalkan prenatal vitamin yang diperlukan untuk awak.

Folic acid , nnti dah dapat vitamin kk makan yg tu je dah cukup. Minum susu utk kalsium. Tapi kne check yg takde gula

tak perlu apa2 supplement. cukup dgn makan asid folid sampai awak buka buku pink😊

yg penting folic acid. selain tu vit C, vit D dan magnesium pun boleh ambil.

Folic acid sangat lah penting and cuba minum air sebanyak mungkin

alhamdulilah tahniah jgn lupa makan folic acid

hi . saya makan folic acid jenama appeton tu