Normal kah, bagi ibu mengandung krg mornung sickness? Kndungn saya dh 20 mnggu lbh. Nak msuk 5 bln

Tp saya kurg morning sicknesss.

3 Các câu trả lời

Ok je.. Sy preggy anak 1st, morning sickness 3 hari saja.. Skrg preggy anak 2nd, dah nak dekat due dah... Masa awal tu morning sickness x payah cakap lah dari 2 bulan sampai ke 5/6 bulan.. Apa pon x blh buat, x blh bau.. Even skrg pon masih ada sikit2 pastu makin sensitive plk tu... Huhuhu..

Ya normal je sis. Ada yang lansung takda alahan dari strat preggy. Macam saya lansung takda alahan. Macam orang normal tak mengandung. Makan apa pun boleh takda muntah-muntah. Bau apa apa pun boleh. Semua okay je. Kadang risau betul ke preggy ni 😅😂

2y trước

Hehe InshaAllah sis. Kalau ada rezeki apa salahnya kan 😅😂

bagusla kalau dh kurang morning sickness tu huhu