morning sickness gone

hello mommies.. sya dh 10 week, msa kndungn 7 hingga 9 mnggu mngalami morning sickness.. tp mnggu ke10 dh xde da. sllu bca morning sickness hilang msa nk hbis trimister prtma. is it normal?.. tkut jgak sbb kguguran ke apa cz bru2 ni heavy bleeding smpai kluar ktulan bsr tpk tngn. but now only brown discharge. itu pn pudar sngt n dh nk dkt sminggu

1 Trả lời

Hi dear..ade checkup kt kk or hospital mana mana x? Tnye pd mereka about the bleeding yg u ckp tu..

5y trước

dh p hspital. scan apa smua bby maC ada. dktr dh bgi ubt duphston but maC ada brown dischrge.. dh msuk 5 hri dh.