stress

Tolong sy,sy stress...sy bru mgndung 8w tp sy muntah teruk sgt smpai kena drip air 8botol..sy tak blh tidur mlm,perut sy tk slesa walau mcm mne pon gaya sy cuba buat...apa perlu sy buat?sy trauma..sy dh rasa mcm tknk bby ni..tp xde spe mnyokong sy . ...sy dh xtahan😭

34 Các câu trả lời

Kena kuat sis,kena ingt org diluar sna ramai yng menanti kan ada malaikat kecik hadir dlm perut mereka. Sentiasa rasa beruntung Allah pilih sis untuk merasa

Cuba tido sambil duduk. Letak bantal tinggi dan sandar kat bantal tu sambil tido. Cara mcm tu paling selesa wlpn bgn esok akan sakit belikat

4y trước

Inshallah sy akn cuba..terima kasih sis

Tak boleh cakap macam tu. Awk kena kuat. Semua tu dapat pahala. Kena kuat demi baby. Bukan senang nak dapat rezeki anak. Sabar ye

4y trước

Takpe, mintak2 alahan semua tu cepat hilang. Kalau baby kuat, awk sbg ibu dia pun mesti kuat jugak 💪

Kita sama... Tapi saya dah lepas... Saya anggap tu semua pengalaman... Semoga sis kuat untuk baby... Banyakkan rehat...

4y trước

Terima kasih

Sy anak pertama mabuk mmg teruk..sampai kat keje muntah2 teruk..makan muntah..xlarat..g hospital msk air bru lah okey

4y trước

Sy tak okey😭

Sy pon tgh alami perkara yg sama. Muntah2. Sampai terpikir nak berhenti keja skrg ini😥😥😥

4y trước

Sy tgh pikir lg. Tp mmg x larat nk keja. Asyik mc je skrg ini😥

Sabar anak tu anugerah dr Allah .. bila ada anak nnty kamu akan jadi lebih kuat . Percayalah ..

fikir yang baik2, diawal awal kehamilan memang susah sikit badan nak terima lama2 nanti okay.

4y trước

Harap nya begitu la..terima kasih

Try ikhtiar minum jus ma mariam insyAllah mabuk pregnant dapat diatasi..amin

bersabar sis. besar pahala yg sedang sis hadapi. doa bnyak 2