Nama baby

Tolong suggest nama bagi anak perempuan & lelaki . Bermula huruf " A "

35 Các câu trả lời

BOY Aakif, Aariz, Adham, Adib, Afeef, Affan, Anas,Aniq, Arif GIRL Aaira, Aaliya, Aathirah , Adriana, Afeefa, Aisyah, Alisha, Amani, Amanina, Auliya, Aqilah

lelaki . Abdulllah.. ni nm plg mulia dr sisi pdgn Allah sb bmksud HAMBA ALLAH yg ppuan Aishah sy suggestkan ??

4y trước

sama2 ?

Sis..dkt apps ni pun ade jgk features suggestion nama..mgkn sis boleh try jgk situ..kot ade idea..

Aurelia.. Saya suggest nama ni dkt sepupu saya, baby dia lahir dia buh hehe ☺️

Aisyah Aisy Amirah Ammar Arisya Ariz Afiyah Afiq Aliyah Alif Anis Anaqi

perempuan aulia arissya ainul amanda lelaki aiman airiz

Perempuan Aufiya (drama tv3) Lelaki Arman (paskal) ?

adelia ayra adriana amna aqeef aqil aidil aiman

Airis/Arisa/Alya/Aisyah/Aiza/Ain/Alisya

Kalo perempuan Adriana Lelaki Anaqi