baby saya baru 3bulan..dh batok n selsema ..mcm mana nak buat ye 😭

tolong saya##bantusharing

1 Trả lời

Baby sya bru lpas sembuh dri batuk Dan selesema, sya beli ubat titis iliadin untuk hingus dia cair, 2 hri guna trus sembuh, harga kt farmasi rm20 lbih boleh sembuh kn Dngan batuk skli, tpi dia punya kahak msih Melekat, sbb baby susah nk kluar kn kahak, jdi sya cuba guna kn krim buang kahak, 2 jga sya cuba sapu nipis bahgian dada, hidung, blkang, hidung, kahak dia kluar Dngan bnyak, krim tu nama dia "you baby babycream"