ALAHAN HILANG SECARA TIBA2 BAWAH 10MINGGU.. KONGSI PENGALAMAN PLEZ SIAPA YG PERNAH ALAMI..

tolong sape2 ad pgalaman,risau sangat.. tanya nurse die cakap normal#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

5 Các câu trả lời

sama sy.. ikutkan skrg 9w3d.. last week tetiba rasa ok.. sblum tu mmg brgntung ubat alahan.. tp nk kata ok trus pun xlah jgk.. ada bau² yg msih xleh terima.. cuma dh x muntah² la.. tp masih selalu rasa penat.. hari x keje, duk umh mmg byk tdo... 😅

11mo trước

dpt kt klinik swasta.. yg pink (fucon) n biru (novomin) tu utk alahan.. mmg dr prgnant 1st dlu mkn.. kali nk doc tmbh yg itam (biotase) tu utk angin..

sy dari awal kurang alahan..sekali jer kot muntah..cuma mual lepas mkn..asyik lapar jer..klu xmkn terus dia sebu 1 hari..

11mo trước

berbeza dgn ank first.. tu jd risau sikit

Sy pun alahan teruk dlm 2minggu mcm tu je..lps tu slera mkn bertambah tapi bercampur mengantuk

11mo trước

ye... ngantuk tu xyah ckp la.. pntang letak kpala, terus tdo.. tp mlm boleh plk brjaga... 😅

Sy punye alahan xhilang2 lagi ni😭😭

11mo trước

𝑠𝑎𝑦𝑎 𝑑𝑎ℎ 𝑛𝑎𝑘 𝑚𝑎𝑠𝑢𝑘 9𝑊 𝑠𝑡𝑖𝑙𝑙 𝑎𝑙𝑎ℎ𝑎𝑛 𝑙𝑔..𝑚𝑢𝑛𝑡𝑎ℎ 𝑡𝑢 𝑚𝑐𝑚 𝑚𝑢𝑛𝑡𝑎ℎ 𝑎𝑖𝑟 𝑗𝑒 𝑠𝑘𝑟𝑎𝑛𝑔 , 𝑚𝑜𝑟𝑛𝑖𝑛𝑔 𝑠𝑖𝑐𝑘𝑛𝑒𝑠𝑠 𝑑𝑎ℎ 𝑥𝑑𝑎 𝑙𝑎𝑔𝑖 , 𝑑𝑎𝑛 𝑎𝑙𝑎ℎ𝑎𝑛 𝑝𝑎𝑑𝑎 𝑏𝑎𝑢𝑎𝑛 𝑠𝑡𝑖𝑙𝑙 𝑎𝑑𝑎 𝑙𝑎𝑔𝑖😢

klu misi kata normal, ya betul la tu.

11mo trước

ye.. ank 1st dlu pun 7bulan ada alahan lg.. huhu.. kali ni belum 10w dh x rasa sgt alahan tu...