SUSU FORMULA UNTUK TAMBAH BERAT BADAN TAK SEMBELIT

tolong mommy suggest susu yg terbaik ? Untuk baby 4 bulan...

3 Các câu trả lời

Dulu try s26 tpi baby sembelit even berat naik skrg tukar pg dupro berat baby naik. Setiap bulan berak pun okay da. Tpi perut baby tak semua same kena cari yg btl ngam untuk baby

awk kena try n error sbb perut bb x same..y blh suggest... bebelac..s26.. Similac neo sure..Nan n ada bbrpe lg

Saya try enfalac beli dekat speedmart je n semang cari. Setakat ni alhamdulillah ok.