Tambah berat badan baby

Boleh suggest susu formula yg sesuai tak utk my baby yg baru 22hari ?

6 Các câu trả lời

susu badan pun bole tambahkan berat badan anak sis jngn terus cmpur susu fm .. sis tryla bagi susu badan sekerap mungkin lagi 1 pemakanan ibu pun kena ambik yg berkhasiat baru susu yng dihasilkan akan ada khasiatnya juga 😊 ... my baby pun mcm tu fully bf dua bulan berat dia 5.7kg lhir 3.kg ngam2 je

Klau susu nk bg naik berat selalu nye s26 tu... Mmg cepat naik berat... Klau baby dh naik byk berat sbb minum susu tu pas tu bleh stop dh... Tukar susu lain ke... Sbb takut berat melampau... Adik sedara sy dr baby minum susu tu smpai die nk masuk sekolah... Montel sesangat... Cm obesiti pulak

Baby sy x suka fm.dah 3 kali tukar susu ni.hubby suru cmpur.1st enfalac,2nd nan pro 3rd frisolac.dahla mhl pastu xnk minum...syg btul susu.sy bf tp susu sy agak cair..dia cpt lapar..pasni mls dah nk beli lg...biarla bf je.

Anak sy minum lactogen je.. Berat lahir 2.4kg..skrg 27hari dah 3.19kg

4y trước

nak tnya berapa kerap nenyusu dalam sehari ? dan brpa kali berak bby ?

Susu formula kene try n error tkot xsesuai je..

Saya full bf..lahir 2.6kg skrg 41 hri 4kg