hi ibu2 saya preg dh 18w saya ada masaalah HB low dn kencing manis 😭 nak tnya jus mamariam ok tak untuk mslah mcm saya

tolong dulu first bby😭

18 Các câu trả lời

Alhamdulillah jus mamariam okay dgn sy. Alahan hilang cepat. Hb okay .. btw lain org lain ragam

alhamdulillah jus mamariam okay.. saya minum tu darah tiap kali check okay dan cantik

jus mamariam tu kan manis nti sgkut gdm.. lagi elok makan buah atau sayuran je..

3y trước

tq 😊

sia try minum pati delima gulsan. saya dah try and sangat membantu 😍

saya pn ada gdm slps mnm air gula nurse xbg saya mnm jus mamariam mnis

mamariam tu manis, takut tak sesuai untuk gdm

Cuba try minyak kelapa dara

sis try omb buah nufiya