Sye nak tny, knpe pregnat sye ni tk sama mcam pregnat massa dulu,, ni sye nampak letih tk nak makan mual pening,,

Tolong bantu saye agar tk mcam ni

3 Các câu trả lời

Biasa la tu sis.. Stiap anak lain cara mngidam nye.. Sy dulu anak pertama mmg alahan teruk sgt x bole nk mkn asyik muntah jer..pening stiap masa.. Anak yg kdua alhmdulillah ok alahan x teruk ..

5y trước

Ye sis beda sangat saye dah ade ank 3 tpi ni Teruk lah pening sngat tk nak makan,,, 😢😌😌😔

ok ape mungkin ni saya pregnat pasal 6 hri lalu bru lepas spiral(alat kontrasepsi) ape ada mungkin saye dah bisa mengandung

Mst mkn utk tenaga sis. Cari makanan apa yg sis suka. Nnt jatuh sakit lg ssh. Mual dan pening tu blh pg jumpa doc. Ada ubatnya.

5y trước

Wc sis..