Gugur...

Today sgt2 sedih teramat..at 8week I gugur.. ??...2 Hari lps Bru scan doc ckp kandungan ok..But today dh gugur..

17 Các câu trả lời

takziah sis. sya fhm prasaan awak ...kerana sya juga tengah mengalami benda yg sma skrg ni.. kdgn 5mggu tp ggur semalam.. sedih sgt2. reda ja dlm hti ni sis.. bharap lps ni sya & sis dpt bby lgik ..sis harus kuat 💪💪

Takziah..sy pn pernah 2x gugur berturut2 dlm jarak sthn..lps gugur kali kedua 2,sekali period terus pregnant blk..bl pregnant lg fobia sgt..tp alhamdulillah selamat bersalin..harap sis kuat dan semoga ada rezeki lg slps ini..

takziah sis....sabar ye...dugaan di bulan yang mulia pasti ada hikmahnya yang besar..jgn putus asa..insha allah rezeki allah tu luas dan tidak akan pernah salah alamat...jaga diri ye sis.

Takziah sis..byk kn bersabar..insya allah ada rezeki lgi lepas ni..sya pun pernah gugur,10 minggu bulan 1 tu..lepas sebulan dah lekat balik,alhamdulillah skrg dah 13 mnggu

4y trước

Tak,sya tak larat puasa..lmbt mkn sikit perut mengeras dan rasa pitam..ank susah nk dpt,puasa bole ganti..

Salam takziah yee. sy pn risau jugaa da bpe hari nie perot rse cramp memanjang jee. kandungan baru 9minggu . Harap di jauhkan lahh

Innalillah..takziah sis..insyaAllah ada hikmahnya tu. Semoga next pregnancy dpt baby yg comel dan sihat. Jaga diri, jgn stress2.

Innalillahi wa inna ilaihi raji'un.. Semoga sis kuat hdapi dugaan ni.. Allah syg tu.. semoga ad rezeki sis nnti.. aminn..

Sabar sis..sy pn kes sama..selasa tu baru dapat tau baby no heartbeat..moga sis dikurniakan rezeki baby soon..

Salam takziah sis. In shaa allah ada rezeki lagi lepas nie. Jangan putus asa ye. Doakan yang baik baik.

Semoga sis kuat. Sis ada mkn benda² tajam ke atau buat kje berat? Sis bleeding ke