pregy

today i gugur....tiada rezeki utk kami 10weeks 6days..??

26 Các câu trả lời

Bykkan bersabar sis.. Sy pn pernah gugur kandungan ptt 12 weeks tp xberkembang. Tp skang alhamdulillah 2nd pregnant 40weeks. sy tunggu ms nk bersalin ja ni. Rezeki ada InsyaAllah.

its okay, alhamdulillah juga maybe allah tahu bukan masa awak lagi. ada rezeki lain dari hikmah ni. stay positive and healthy okay. tc sis.

mohon bertabah, kuatkan iman blm rezeki tu sis jgn putus asa mencuba mudah mudahan rezeki berganda lepas ni 💪🏻

Saya pun baru kguguran sis 7 minggu 28hb 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 sbb sy ada cyst... Semoga smua d permudah kan

4y trước

Dugaan sis...kuat n tabah ye sis

Sabar ye sis... InsyaAllah Ada rezeki lepas ni...smg dipermudahkan. Aamiin 🤲

Takziah.. Tak ape jgn sedih2 sgt.. Mungkin blm rezeki.. Fikir yg baik2

Takziah sis Inshaa Allah ada rezeki d kemudian hari, Aamiin 🤲🏻

Allah... Takpe sis. Lepas ni boleh cuba lagi. Jgn patah semangat.

Takziah ya sis. Bykkan bersabar. Allah nk ganti dgn yg lebih baik

I have my miscarriage 3days ago after 10weeks pregnancy as well