hye mommy ?

today dah 30 weeks but bila check my baby gender still x sure girl or boy...??? mcm mane mommy nak beli brg awk neh ?

37 Các câu trả lời

Samalah macam saya sis. Sekarang dah 37weeks. Beli jer warna yg boleh dipakai semua. Kdg2 feesyen pakaian yg dibeli pun bercampur campur dah🤣🤣

Nmpknya baby masih berteka-teki ya. Sian mummy dik. Showlah sikit dik baby senang mummy nk prepair baju dik baby nnt..yg pink ke biru huhu

im having the same problems😂 is it a twins? cs mine is twins. so i just bought a random clothes but i make it double😂

sama la dgn sy ni,tiap kali scan baby xnk tunjuk...sy beli aje ape yg baby girl and boy boleh pakai,malu mcm abg2 dia gak 😜

Kalo mommy x tau gnder. .alamatt nya kne plih unisex la mommy .hyee la bby .nyorok ke 2 xmau tnjk kt mommy. .heheheh. .😁

sy dah 32w scan boy tp baju newborn smua putih sbb x yakin ngn scan dah bnyk dlm famly scan lain kluar lain 😁😁😁

Sama la... Mas smpai skrg x nmpak.. dh 31w5d.. beli warna safe, Blue, grey... Hope next week jmpe doc scan blh nmpak

Better beli yg unisex dulu..after bsalin bru plan beli yg bgender pnya..baby xnk show off gender 😂😂

5y trước

Wahhh...bole beli gaun sakan 😂

Just buy all white color shirt, it would suite both baby girl or boy 🥰

Same lh sis..scan2 still xdpt tgk gender..so beli je wrna yg boy and girl bole pakai..haha