hye mommy ?

today dah 30 weeks but bila check my baby gender still x sure girl or boy...??? mcm mane mommy nak beli brg awk neh ?

37 Các câu trả lời

Sy da 32 minggu , scan doc xsure dye ckp mayb girl. Sy pun xtaw nak beli brg girl or boy.

Sya beli yg lelaki dan perempuan bole pakai..x focus pd warna biru or pink..😁😁

beli warna white je..senang..hehe.. tp jgn beli bnyak..sbb baby cpt membesar..😄

Beli unisex je sis, tgok line hitam at perut Klo bwh pusat kemgkinan girl, ats pusat boy

5y trước

Sy punya line hitam bwah perut... Tpi hari tu scan masa 21w di hospital... Doktor ckp boy... Huhu... Ada kemungkinan mngkin scan boy,kluar girl...? Huhu...

Usbn ckp xyah tau pasal gender.. Kite beli je brg lki perempuan bole pakai.. 😂

Sye lak dh 2x scan girl, tp ttp beli yg unisex pnye jgk🤭tkt kn kuor boy😂

Tpaksa beli baju baby yg freesize... Llki prmpuan boleh pkai 😂🤣

Today dh 36week,tp gender msh rahsia lagi, dup dap jugakk 😂

Beli yg unisex je sis..dua² gender boleh pakai ☺

Saya beli baju laki perempuan boleh pakai