Korang bersalin bulan berapa?

tngok ramai yg dapat cahaya mata awal tahun ni... share lh due date hampa bila?

258 Các câu trả lời

03/09/19..skarang da masuk 34 weeks..da hujung2 ni rase moody je..rimas dgr org panggil kite byk kali..rimas dgn bunyi bising..pastu jalan2 pasar mlm td trase sakit kaki hingga punggung n pinggang..da risau sgt..jgn la terberanak awal...bia la cukup bulan n mudah..ni 1&2 sbelum ni 39weeks++ bersalin.dua2 vaccum..harap no 3mudahla keluarnye..aamiin

Baby lahir d.dte bulan awal desember Insyaallah moga lahir dengan baik dan moga kita semua dipermudahkan untuk melahirkan baby yang dinanti nantikan... Aminnnn

5y trước

In shaa Allah Aamin

Saya due 31/8/19..34w da skrag..lgi sblan jew lgi nk bslin..huhuhuu takut cmpur happy😅..anak kedua skrag,doakn saya slmat bslin ea sis🤗.tQ

17/8 tp doktor n nurse ckp sy maybe brsalin awal sbb tngk keadaan sy yg dh mcm sarat sangt 😂😂Baby pn turun elok jee ke bawah..hehhe

InsyaAllah 09.09. 2019. Doakan segala urusan kelahiran anak ke 2 dipermudahkan ye☺️ Allahumma aamiin 💖

5y trước

Sama2

5/8/2020. 2 bulan dah baby, tpi msih segar dlm ingatan suasana dlm blik bedah, sbb kena emergency czer😥

Sy 19/2/2020. Baby please kluar lmbt sikit ye syg. Mummy ni nak 20/02/2020. Aamin.

21/7 tapi baby xnak kuar lagi, doktor bagi tempoh lagi seminggu, doakan saya cepat bersalin ye😊

06/08/2019 induce bersalin jg sb ade gdm preggy time ni jd 05/08/2019 kene serah diri kt hsptl la