Anak saya 13 bulan baru start jalan xpi saya nampak betis kaki anak Saya macam senget , risau sgt .

Tlg IBU2 pernah tak anak alami masalah macam ini

Anak saya 13 bulan baru start jalan xpi saya nampak betis kaki anak Saya macam senget , risau sgt .
2 Các câu trả lời

Rujuk pd pakar kanak2. Diorang akan buat xray utk tgk kalau ada perubahan pd tulang atau apa2. Masa check up anak, bagitau dgn doc/nurse. Mintak diorang buat surat rujukan ke pakar kalau anak sebelum tu tak pernah dirujuk ke pakar. Kalau dari sudut sy sbg fisio, nampak mcm kaki anak tu varus leg.

nnt try bg tahu doktor time checkup