Tidur terlentang

Tkpe ke klau tidur mlm mula ii mengiring lpstu sedar ii dh terlentang . Tidur pulk lena betul bile dh nk msuk 29w ni tpi kerap sejam dua mesti bngun pegi tandas . Baby kick pun taksedar . Selalu dlm lena sedarla jugak dia kick . Ni lena terus 😂 tu tau ii terlentang je . #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya pun jenis tidur terlentang sis hahahhaha. awal tidur je beria mengiring, dah bangun sedar sedar memang terlentang. tu pun sedar sebab baby dalam perut tendang tendang 🤣

sis klinik dah suruh x kira kick baby? baring mne2 pn xpa asal selesa

12mo trước

dah start kire bru je . masa 28w 1d