masa

Tk de tnda contraction yg teruk lagi... bila la baby nk keluar ni... baby first

masa
15 Các câu trả lời

Tak lama lagi tu inshaAllah akan datang dengan sendirinya. Saya dulu lagi 4 hari nak serah diri tiba2 bersalin. Kena banyakkan jaln buat squat semua tu k. Moga dipermudahkan mommy!♥️♥️

Saya pun tengah menunggu je ni sis.. due 22/1 masih xde tanda2 lagi.. saya preggy ank no 3. Yg 1&2 awal 8hari dari due.. yg no3 ni lambat plak.. harap sama2 kite semua dipermudah..aminn

Byk kn bejln...sy time ngndung yg sulong awal 2 mggu dr due date.... Sbb byk bejln... Mummy bykn berdoa ye... Moga lancar semua nya...

Klw baby tk banyak gerak dah..cepat2 la pegi hospital ye..tapi mgg ad stgh org ngandung anak first ni lambat sikit..

Sama kite sis sy 39week5day mengeras biasa2 je... Tertunggu2 je nie.. X sabo nak peluk cium baby nie ☺☺☺

due kita sama .. saya pon masih tak ada tande2 lagi .. tadi pergi kk doc da tambah 6 hari lagi ..

4y trước

Saya dah 39 w 2 hari .. Tapi takde tabda lagi .. Risau .

Sama la Kita sis.. ,menghitung waktu dan hari insyaallah.. permudah kan segalaye

sama dgn sya sis...dh 39 mggu 1 hari tp xbrslin² g.....Sya ni prgnt no2...

Bykkan berjalan, mandi air suam, rangsangkan payudara, jgn stress...

Biasa lewat 1-2 hari.. Sabar banyak2 berdoa semoga dipermudahkan..