Buah Paling Disukai Waktu Hamil

Tipulah waktu pregnant takde buah fav, betul tak? Kalau boleh hari hari nak makan buah yang sama. Haa, cuba share sikit dengan Min 1 buah yang mummy paling suka waktu hamil!

Buah Paling Disukai Waktu Hamil
74 Các câu trả lời

Strawberry! Tapi saya gdm so tak makan buah bermula trimester kedua 😅

buah epal buah mangga buah tembikai buah strawberi

saya banyak makan kurma masa mengandung..☺️dan buah tembikai susu

buah epal fuji , yg krup krap, banyak air sejuk emmmn segar nye😋

sy suka makan mangga, suami yg mengidam suka makan jambu batu. 🤭

Mango, dragon fruit and Fuji Apple!!! mesti kena ada stok! haha

jmbu batu tembikai pelam muda mngis ngn jambu air 😂😂😂

buah Oren, jambu batu dan buah naga... 🤤🤤🤤

Honeydew dgn mangga. Favourite 🤤🤤👍🏻❤️

Suka makan delima, kiwi, epal hijau , belimbing buluh

1mo trước

Sama!! Xpernah makan belimbing buluh sebelum pregnant. Sekali makan 7 biji 😅