Baby tak naik berat

Any tips tak nak tambahkan berat baby semasa mengandung.. risau la sekarang 34weeks dah..tapi baby baru 1.8kg..normal ke? Sejak mengandung ni naik 5 kilo saja dari berat asal.. ?

8 Các câu trả lời

saya 36week 4 day bersalin berat baby 1.89kg je.. Alhmdulillah okey , cuma kecik tkot nak pgg.. now my baby setahun 2bulan

minum susu sis, sy dulu nerat bby ringan jgk sekali minum susu kerap tudia berat naik cepat yg amat

Sy pun nak masuk 32 weeks. P doc cakap berat bby ngam2 je.. cakap bby sy kecik. Risau pulak

Saya 36week berat baby 1.9kg. 38weeks berat dah naik 2.6kg. tu pun doc kata kecik tp okey je.

5y trước

Sis makan apa untuk naikkan berat baby?

Normal mcm saya baby 34 weeks 1.7 kg je bersalin 2.7kg.

Kene banyakkan mnum susu... Inshallah naik la sikit..

Hujung minggu nanti berat baby naik laju

Nnti berat naik la tu