Darah rendah

Tips please nak tmbh darah. Saya asal preggy tu jaa problem besar. Kurang darah. ? #secondbaby

8 Các câu trả lời

Saya pun sama low hb ni second baby pun makin teruk smpi cucuk ubat dkt punggung 😭 sakit demi anak 😅

Hati aym, kerang, daging, sayur2an. Mkn bbyk hari2 pasti ada 1 menu ni.

5y trước

1 lagi lupe. Sayur bayam yg kaler purple tu. Kene rebus. Minum airnye ye sis..

Please ask the doctor which supplements are best to take

Makan buah naga,bayam,ati ayam..

Try take red dates water

hati ayam....bayam.

Amek supplement vitamin laen yg boleh naekkan HB. Tp kena jarakkan masa 1-2 jam dgn ubat dr dan jarakkan masa juga dgn pengambilan susu.