sendawa

any tips nak mudah sedawakan baby tak ? Baby saya 1month. Selalu lepas baby dah sendawa , baby akan merenggek dengan mulut terbuka seperti nak muntah. Bila sendawakan lagi, baby akan jeluak susu. Take time juga nak sendawakan baby utk 2nd time. #my1stbaby

1 Trả lời

Lepas bagi baby mnum susu. Dduk kan dia skjap dlm 5 mnit mcmtu.. riba dia xla 90° drjah.. mcm menyandar sikit kt lengan kita. lpas tu bru sndawakan dia.