10 TIPS MENERAN

Tips meneran dengan betul

10 TIPS MENERAN
24 Các câu trả lời

Saya ikut step ni la.. kedua2 anak saya bersalin normal tanpa koyakan.. anak pertama dengan berat 2.92kg dan anak kedua pula 3.2kg😁 yang paling penting jangan mengelabah je😂

Ank first dlu hafal lah konon step2 nii.. Skali time dh nk kluar habis hilang segala step yg d hafal sbb otak ingt nk baby kluar sja. 😂😂

Hafal tips nie tp bila nak meneran tmbah sakit kelam kabut lupa habis..duk pkir nk baby kuar cepat je..tp doc puji jugak pandai teran..😂

Tunggu masa ja.. Dh sakit bwh dn pinggang.. Tips yg sgt berguna.. #37w yg ketiga. moga dipermudahkan semua ibu2..

Tq info..mcm nurse ngn dokter pernah bg tau cara meneran sebelum ni..

Thanks share sis.. InShaAllah dipermudahkn semua urusan2 kita ya

Tips yg sangat bguna. Tunggu hari dah 37w anak yg ketiga.

Good sharing.harap2 tak lupa la bila sampai masa nya😆

insyallah boleh,doakan sy...1st bby.

Mdh2an tak koyak kali ni😥