meneran

mommy2 tolong share cara/tips semasa meneran...saya dah 37w6d masih belum ada tanda & hati pun masih nervous? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Meneran kene pandai curi nafas, make sure bersambung, jgn stop. Meneran bersalin x sama dgn berak. Mula2 hari sy teran berhenti, lepas tu semua ckp suruh sambung tarik nafas. Good luck mommy.

5y trước

Ur welcome

kne teran pnjg sis . bukn teran pndek2 tu . lps tu mse teran jgn angkt buntot nt trkoyak smpai buntot . mse teran tu dorg akn tolg kita skli sis pgg mne ap semua .

5y trước

okay...tq 😊😊