Minum air gula.

Tips mau mnum air gula cmna ? Spya x termuntah balik.. nt 30hb ni ,. Sy kna suruh mnum air gula suda.. first time ni ..hmmmmm

11 Các câu trả lời

awak rilex je sbb air gula tu sedap ☺️ percayalah ehehe

2y trước

lepas minum tuh awak sapu minyk angin kt kpla dgn hidung .. klau rumah dkt bleh je blik dulu semntra nk tgu 2 jam tuh .. rehat2 baring2 ... tp pada sy sedp jer hahaha mungkin sbb puasa kn jdi haus 🤣🤣🤣 semoga dipermudhkn ya 🥰🥰 lpas minum gula nnti kena ccuk kncing gigi pula . antra cucuk kncing gigi dgn minum air gula .. rasa nya sakit jiwa lgi klau dgn cucuk kncing ggi tu pedihhhh mattt 🥲🥲🥲 ccuk vksin covid xpedih mcm ni