Bsp

Tinggi tak bacaan gula kalau 7.5 Last cek sblh malam. Pagi bacaan dpt 4.8 hingga 4.9 jer

10 Các câu trả lời

Tggi jgk sis.. Tp, tggi awak tggi lg saya.. Bacaan saya 10.1.. Crita dia, hadap la saya untuk ambik bacaan gula setiap mggu..

4y trước

Sis nak tahu bacaan bsp ok tak? Sy bacaan lps minum air gula pun 10.1...bsp pertama tak cun langsung..huhu

Tinggi juga sis Saya paling tinggi bacaan bsp 9.2 😑

5y trước

Sy time bsp paling tggi 6.7 tu sekali jerr

Tggi tu..klau klinik kt tmpt sy mlm xley lebih 7

5y trước

Sy sekali ye merah 6.7 mlm sekali merah pagi 5.3... still bsp diet control

Normal jangan lebih 5.6..kalau 7 kira tinggi da..

5y trước

Selepas minum air gula ke???

Tinggi... Sy kjp lgi gi check bsp...

5y trước

Aah btul lah sama dgn saya...😊

Tggi jgak tu sis..kalo pg tu ok..

5y trước

Sekali ye tinggi tu.. pastu ok dah still diet control

Lebih dari 6 kira tinggi la tu

5y trước

Kena pastikam bacaan lepas ni bwh 6. Kalau byk kali tinggi nanti misi suruh start cucuk insulin pulak. Jaga makan sis.

Last cek kena 6.7 ke bawah je

5y trước

Aah 6.7 kebawah selamat time bsp.. pagi xleh lebih 5.3

Mlm x boleh lebih 6.7

Sy punya bsp

5y trước

Turun xpe janji mkn....