Normal ke alahan berkurang ?

Time saya 5w still ada lgi pening2 , cpt mengah , dan alah pada durian ni dah masuk 7w dah tkde pening2 dan alah pada durian . Kalau tk bau pon blh buat pening loya , skrg dah boleh makan durian . Dan skrg buat kerja tkcpt mengah mcm sblm ni . Saya risau la sbb 6w scan tknmpk apa2 lgi 😔 #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

sy pulak skg bila msuk 6w xde dh krem2 perut cuma pening je . sblm ni truk gak alah dan krem . xde apa kot sis .. jgn rsau ye

normal