First trimester

Boleh ke makan durian ikut kiraan bru 5w😅 Sy xscan lgi nk tggu 6-7w bru scan

2 Các câu trả lời

kalau mcm saya haritu Alhamdulillah boleh je mkn . cuma atas2 org die tak boleh mkn sbb durian kan mcm kategori mknn panas . tak sure laa kalau awk nk mkn , sbb atas rahim masing2 jugak boleh terima jenis bentuk mknn .

2y trước

sy hari tu mkn je dh pkok dekat rumah je..so far xde pape, depends on bdn masing2 lah..dr awl pegnen smpai nk bersalin sy bedal je durian..

Scan week 8 sis. Klo week 6-7 takut tak nmpk lgi. Klo week 8 boleh terus buat buku pink

2y trước

sy ank² semua scan 7w dah nmpk siap heartbeat 8w sy bru gi buat buku😅