Period awal spatut nye

Time period kluar coklat ii je ..pastu darah kluar mcm lendir gitu?sape thu knp ke tnda ii nk mengndung?

6 Các câu trả lời

Check upt dear. That’s the only answer untuk tau preganant ke tak. Normally kalau mengandung, just spotting sikit dot2 gitu je. Tapi lain orang lain pengalaman. Ada yang tak spotting. So utk tau preganant ke tak, check upt ya. Klau -ve, jumpa dr utk dapatkan advice. Kdg2 gangguan hormone

10mo trước

Normal dear. Tak semua orang ada alahan awal2 ni. Ada yang start ada alahan masa 10minggu ke atas sebab time tu yang baru ada terbentuk janin. Masa terbentu janin tu yang akan banyak perubabahan berlaku kat badan kita. Tapi ada je mommies yang takde alahan lansung. So dont worry. Apapun, enjoy your pregnancy ya. Take care 😘

Kena check upt baru lah tahu darah tu jenis apa. Haid, spotting or bleeding

check upt yg untuk ape ye

10mo trước

Kalau check upt negative, itu bermaksud darah yg keluar tu period

check upt jela..

10mo trước

maknanya period awak x lancar lhtu.. mebi mslh hormon & sebagainya.. prgi jumpa doktor..

cek upt