Maggi Maggi Maggi

Time mengandung ni maggie memang mengoda betulkan ibu² 😂 lagi² maggi pedas ayam bakar letak kobis, makan pulak dgn hotdog goreng 😅

10 Các câu trả lời

🍜 jngn kerap mkn megi na... nah gambar masa saya mengidam megi. 😅 saje bakar line.. guna mi cintan kosong. Kuah kari saya buat sendiri. 😁😁

2y trước

🤣

kalau nak mkn maggi perancah dia terua masuk dalam air kita masak tu baru letak mggi tak pedas sanggat tak caya coba sya mcm tu sya letak telur tak pedas lah sis OK je

Boleh je klu teringin sangat. Makan 1,2 sudu dah lerr.. Yg lebih tu bg kat husben 😁buat hilang kempunan

sis sy teringin sgt nak makan maggi hotdog ni boleh tak makan kalau teringin sangat 🥲🥲🥲

memang sangat menggoda 😭😩 saya maggie boleh telan dapat hirup kuah maggie tu dah lega betul 🤣

Sama la dgn sy..lps maggi pedas ayam bakar, makan samyang pulak..😂😂

Tak kerap ok la. Sy pun tergoda, nak2 lg jenis suka segala jenis mi

Sy takleh maggi pedas giler tu, pedas nau 🤣

2y trước

sama lh, pregnant sebelum ni ok je tapi kali ni takleh mkn pedas langsung tapi teringin 😂

ibu mengandung blh mkn Maggie

bole mkn tp jgn selalu