Scan

Time booking nurse bagitahu 8week, due 30 jan 2020. Then harini saya pergi repeat scan doc tunjuk dekat screen tu 11week 2day, due 7 feb 2020. Saya nak tanya Ibu2. Yang mana harus saya ambik due date tu 30 jan or 7 feb. 30 jan tu bukan details dari scan. Hanya anggaran shj. 7 feb tu details dari scan. Saya comfius ni.

2 Các câu trả lời

Awal lg ni.. tk perlu risau.. nnti scan lg pon mybe akan berubah.. sbb due ikot saiz janin.. kalau sy ritu, dr kk kata ikot tarikh last period yg misi kira tu..

5y trước

Ye have sya pn.anggaran yg misi bg 16/1...lps tu g scan Dr kt 1/1/2020...lps srh scan kli ke2 plk blh date 6/1/2020....doktor x brani nk bg Redd lg...kna scan bln 8 ni plk utk ltk trikh

Scan tu dari kk ke or swasta?

5y trước

Ohyeke. Tak apa. Nanti nurse akan lihat balik jika doktor ada tulis dlm buku pink. Nti nurse akan update tak salah saya.