Dilema baby songsang

Time 36w scan baby songsang lagi. Doc bg 1 minggu utk buat keputusan samada nak caeser atau pusingkn baby. Try cara berurut kmpg dtg appointment kat klinik scan masih songsang lagi doc kata air ketuban banyak. Hari ni appointment hospital tak tau lagi keadaan baby mcm mne. Doa2 kan semuanya dipermudahkan. Harap baby dh di kedudukan nya yg betul. Amin !! #strongandpositive

3 Các câu trả lời

Semoga Allah mempermudahkan urusan mommy ye. Moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y trước

Alhamdulillah baby lahir secara normal dan sihat 41minggu😊