tinggal kenangan

tiada lagi denyutan jntg bby dan tendgan bby di dalam rahim ku yg berusia 23w.. tunggu mama di syurga ye syg... ?

85 Các câu trả lời

Salam takziah... Semoga puan redha dgn qada dan qadar Allah.. Allah sebaik baik perancang.. Mgkin ad hikmah.. Semoga Allah gantikan dgn rezeki lain buat puan... Innalillah.. Berbahagia lah ank syurga di sana...

Salam takziah.. InsyaAllah nnt Allah gantikan yg lebih baik... Untung awak, dah ada yg menunggu awk di syurga.. Positif ye awak...

Innalillahi wainna ilaihir rojiun. Takziah dear.. Moga Allah gantikan dengan sesuatu yg lebih baik..

Salam takziah sis . Sabar ye kuatkan semangat .. In shaa Allah ada hikmah dsebalik ap yg trjadi ..

Salam takziah sis.. mg sis kuat n tabah ea..jg dri sis bebaik tw.. may Allah alwyz bless u..aamiin

Allah yang berkuasa sayangkan puan. Kuatlah. Semoga dpermudahkn urusan ya. Take care.

Salam takziah sis. Boleh tahu kenape tiada denyutan nadi? Ade sebab ke? Atau tibe2 je?

5y trước

Slm tkziah

Innalillah..semoga tabah atas ujian ini..blh tau x punca kehilangan anak tu?

hhb bhhbjbbj. M m. Mmm. 0 0. M. Mmbobbkk kkbkbbbbbbbbbb09

Salam takziah sis.. Moga terus tabah.. Anak syurga