Perkembangan baby

Theasianparent ni selain untuk bertanya dan berkongsi pendapat , bagus juga untuk pantau dan perhati perkembangan baby . Starting dari before raya my baby dah start belajar bersembang , sekarang makin riuh dah . And sejak dua hari lepas dia dah start belajar nak grab , rasa benda yang ada dekat sekeliling dia . Seronok tengok apa yang anak belajar hari hari

Perkembangan baby
2 Các câu trả lời

Kannn. Best betul tiap2 hari baca. Kadang macam tak sabar, fast forward baca awal untuk next2 perkembangan baby ??

Alhamdulillah semoga perkembangan si kecil semakin positif ya