Birth rdy

Thanks tuhan .. Akhirnyee bersalin jgak .. 18.08.19 pde pukul 01.01 am ... baby boy 38 weeks 1day tanpa jahitan dkt Hospital sultanah aminah jb ... dengan berat 2.5kg .. ???? .. Yg lain mcm mn plak .. share2 sikit ??

61 Các câu trả lời

Wahh tahniahh. Sy pun bakal bersalin dkt HSA jgk, tapi due 9/9 nanti. Cuma dari pagi2 buta tadi dh start rasa sakit mcm senggugut, sakit dri pinggang sampai kaki n perut kerap mengeras. Tak tahu lah ni, baby first. 😅 Harap2 baby cepatlah keluar. Heheh.. Tgh tggu sakit yg lain mcm sikit, baru nk g hosp rasanya. 😅

Tahniah sis, my baby pun lahir 18.8 at 40weeks emergency cser at 2.30pm.. Fetal distress baby berak.. 😅 was induced sbb GDM actually, masuk ubat 7am, baby start distress pukul 12pm..berat 2.8kg

5y trước

Tq sis .. and congrats jugak .. same date kita delivery 😉😉

Sye lahirkan baby boy pde 14/08 pde pukul 1.49 am ..38 weeks 1 hari ..tanpa ada ape2 jahitan..berat bby 3.11 alhamdulilah di hospital kajang.

5y trước

Tahniah sis

Tahniah🎊 and slamat berpantang sist, myturn in on feb..excited dgr org lain dah bersalin..😄😆

Best tak kak bersalin dkt hospital sultanah aminah? Layanan doc dgn nurse mcm mana?

Congrats sis! ❤ Boleh share mcm mana beranak tanpa jahitan? Sya pun mahu mcm tu ☺️

5y trước

Tq sis .. senang je .. mase teran tu jangan angkat punggung 😂 Klu angkat punggung tu hbs lah ...

Sy br sebln bersalin pd 17.07.19😊 baby boy gak 39weeks 3days...happy Sgt💕

syukur selamat bersalin. Tahniah sis n selamat bpantang. Jaga diri n baby.💪

Alhamdulilah.. Apa rahsia tak kena jahit.. Boleh share tak

Alhamdulillah seronoknya dh lega hahaha saya due end of sept nanti. Nervoussss

5y trước

moga dipeemudhkn