Saya mahu tanya betul ke sekarang mesti booking di KK sahaja, tak bole booking di private?

Thank you. #pleasehelp

3 Các câu trả lời

dua2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

boleh he nk booking mana2 janji private tu checkup lengkap & ade buku bg memudahkn urusan brsalin & urusan dftar kelahiran

2y trước

Baik terima kasih. 😊

Better call private tu tanya macamana prosedure.

2y trước

🌻