assalam

Tgh hamil kalau solat mcm biasa bahaya tak ye? Sbb masa sujud tu takut lak hehe..sbb rasa nak solat ddk je risaukan baby..tapi kalau tak bhaya sy solat mcm biasa je..mcm mna ye..tq

25 Các câu trả lời

Sy solat mcm biase jer sis.. Skrng 33week.. Tp kalau mcm dh sarat sgt blh jer solat dduk.. Mcm sy prut kecik jer.. Xde masalah dlm solat☺

Ikut kemampuan kalau OK solat CM biasa Tak selesa/sakit solat duduk/baring Mmg wajib solat supaya mudah segalanya-terutamanya bersalin

Solat macam biasa. Tidak membahayakan. Lebih digalakkan sujud lama agak kepala baby selalu dibawah rahim kita.

Kalau takut, solat je ikut keselesaan diri. Mana yang rasa selamat boleh kita buat.

Saya alhamdulillah sampai sekarang 37 week still solat macam biasa.

Alhamdulillah saya solat macam biasa, cuma kdangtu lelah sikit 😅🤭

Boleh je.. nanti kalau dah msk mgu 33 or 34 dah x larat blh solat duduk.

Lagi digalakkan banyak bersujud kalau siapa2 yg baby songsang sis 😁

Masuk minggu ke 18, sy mula solat duduk, nk berdiri lepas sujud payah

mcm saya alhamdulillah masih boleh solat mcm biasa.. kandungan dh 8bulan..

4y trước

Sme, cme kdg2 time sjud tu je rse xlepas brnafas, tp ok je