Test negatif

Test saya masih negatif.. Period sy last bln awal bln 9...chck upt tp 1 line shaja.. Sblm ni priod ok jea... Apa perlu sy buat? Perlu ke sy tnggu lagi??

2 Các câu trả lời

boleh terus ke klinik utk check beta HCG melalui darah, just in case mmg pregnant tp tk dpt detect melalui upt. kalau result beta HCG pun kata tk pregnant, boleh minta doktor scan rahim takut ada masalah mcm ovari bengkak ke, ada cyst etc.

mungkin perubahan hormon .. somoga sis diberikan rzki bby ye