Masih tidak nampak kantung baby

Test pregnancy line 2 kabur, suddenly sakit bawah perut sebelah Kanan,sebelum ni ada buat operation appendix ,check hospital doctor ckp kantung blm ada, suspect ectopic pregnancy.berapa minggu boleh nampak kantung? sekarang 4 minggu 5 hari.i worries operation appendix sebelum ni mungkin mengganggu kandungan ni.adakah test macam ni tanda mengandung?? ectopic pregnancy itu bahaya X?

Masih tidak nampak kantung baby
13 Các câu trả lời

ya sis positive, msih terlalu awal gi scan .. tggu 7w ke atas ..

better pg scan 7 weeks above sis. kdg 6 weeks belum tentu nampak

6week dh boleh nampak kantung